Lappeenranta

Metkat-lastenviikko

Maakunnallista Metkat - lastenkulttuuriviikkoa vietetään koko Etelä-Karjalan alueella. Metkat-viikkoa vietetään vuosittain marraskuussa kalenterivuoden sillä viikolla, jolloin on Lasten oikeuksien juhlapäivä 20.11.

Metkat - viikko kääntää maakunnan monelle mutkalle.

Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku koordinoi laajalla yhteistyöllä tuotettua maakunnallista METKAT - lastenkulttuuriviikkoa. Yhteistyön tuloksena Metkat - viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa lapsille, nuorille, perheille ja kaikille lastenkulttuurista kiinnostuneille eri puolilla maakuntaan kokonaisen viikon ajan. Kakkien Etelä-Karjalan kuntien, alueen lastenkulttuuritoimijoiden ja yhteistyökumppaneiden panos viikon ohjelmaan on merkittävä. Metkat -viikon ohjelmisto koskettaa laajuudessaan kaikkia maakunnan päivähoitoikäisiä lapsia, koululaisia, nuoria ja perheitä. 

Metkat – viikolla on lastenkonsertteja, teatteria, näyttelyjä, satutunteja, tanssia, Willikino-lasten ja nuorten elokuvafestivaali ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Kouluissa, päiväkodeissa ja useissa harrasteryhmissä järjestetään avoimia ovia, työpajoja ja elämyspolkuja. Nähdään siis marraskuussa. 

Metkat - viikon ohjelma julkaistaan syyskuussa.

Tarkemmat ohjelmatiedot www.lastenmetku.fi - sivuilla.

Minna Pirilä-Martti
Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku
Lappeenrannan kulttuuritoimi
Valtakatu 58, 53100 Lpr
Tel. +358401874331
minna.pirila-martti(a)lappeenranta.fi
http://www.lastenmetku.fi

Takaisin